Haugen media har utviklet disse prosjektene.

Hjemmeside for NFC AS

(Nordfjord takst & consulting)

Haugen Media har utviklet et brukervennlig og flott nettsted for selskapet NTC AS. Det er kodet etter selskapets spesifikke ønske og resultatet ble slik etter gode samtaler med ledelsen og de ansatte. Slike samarbeider resulterer som oftest i et godt produkt. Haugen Media takker for tilliten.

Hjemmeside for Steinvik Camping

Haugen Media har i samarbeid med Steinvik Camping utviklet et nettsted som gjør det enkelt for campingplassen å kjentgjøre sine gjester med lokasjonen før de tar valget om å reise dit. Det er for gjester som skal velge sin feriedestinasjon uvurderlig å kunne få så mye informasjon som mulig om stedene de har i kikkerten før de treffer sin bestemmelse. Dette nettstedet vil gi gamle og fremtidige gjester en god pekepinn på hva som rører seg på denne usedvanlig vakre feriedestinasjonen. Haugen Media takker for tilliten.

Hjemmeside for Pilgrim Bryggeri

Haugen Media har for hjemmebryggeriet Pilgrim Bryggeri utviklet et nettsted som viser frem bryggeriet fra en informativ side. Nettstedet har fokus på å vise frem produktet som kommer ut av bryggeriet. Det ble lagt til bilder her med QR-koder som bruker av nettstedet kan scanne for ytterligere informasjon om produktene. Nettstedet er linket mot øl applikasjonen Untappd og selvfølgeligvis mot bryggeriets profil der samt profiler på de mest kjent sosiale medier.